Меню Затваряне

Агенция за превод и легализация Nu Colours

Агенция за преводи и легализация Nu Colours е създадена през ноември 2021 г., но зад нея стои многогодишен преводачески и организационен опит в областта на този род услуги.

Превод и легализация на документ? Ние, в Агенция Nu Colours сме насреща! Извършваме и експресни преводи, както приемаме поръчки през почивните дни.

Агенция за превод и легализация Nu Colours е създадена през ноември 2021 г., но зад нея стои многогодишен преводачески и организационен опит в областта на този род услуги.

Ние предлагаме услугите писмен превод, устен превод, легализация, локализация и др. Работим с Министерство на външните работи и други институции за легализиране на български документи за чужбина, както и извършваме заверка подписите на заклети преводачи при нотариус за документи, издадени в чужбина.

Легализация на документи
Легализацията се състои от две действия – заверка подписа на заклетия преводач и удостоверяване на легализирания документ; Photo by Signature Pro

За нас е важно, какво желае клиентът, какви са неговите нужди от превод, от една страна, но и какви са спецификите на преводаческата професия – преводачите са хората, на чийто труд се основава нашия бизнес!

Агенция за преводи Nu Colours
Агенция за преводи Nu Colours; Photo by Nick Morrison

Моля, преди посещение да се свържете с нас, за да има гарантирано човек, който да ви посрещне и приеме вашата заявка за превод!

тел.: 0898 879 089

e-mail: translations@nucolours.net

Telegram: @Gias_Gouliev

Skype: mrazek7839

Оставете обратна връзка в нашия Google Business профил

Местоположение на Агенция за преводи Nu Colours (домашен офис): София 1510, жк Хаджи Димитър, община Подуяне, ул. Теофил Ганев бл. 21, вх. А, ап. 1