Меню Затваряне

Легализация

Процесът на легализация се състои от две части – първата е заверката на документа, така че той да бъде признат в съответната държава, втората част е заверката на подписа на заклетия преводач, който е превед и подписал превода.

Легализация – това е действие, чрез което което, официален документ, издаден в България бива заверен по начин, за да бъде признат в конкретна чужда страна. Или обратното, документ издаден в чужбина, да бъде признаван от български институции.

Процесът на легализация се състои от две части – първата е заверката на документа, така че той да бъде признат в съответната държава, втората част е заверката подписа на заклетия преводач, който е превел и подписал превода.

Ние, в Агенция за преводи и легализация Nu Colours извършваме заверка на официални документи, както издадени у нас, така и в чужбина. Свържете се с нас за повече информация и безплатна консултация относто легализациите и заклетите преводи!

Легализация на документи
Легализацията се състои от две действия – заверка подписа на заклетия преводач и удостоверяване на легализирания документ; Photo by Signature Pro