Меню Затваряне

Писмен превод

Ние, в Агенция за преводи и легализация Nu Colours извършваме разни видове писмен превод, както в електронен вид, при необходимост със спазването на първоначалното оформление на документа, така и заклети преводи (подписани от заклет преводач), разпечатани на наша бланка, така че да бъдат представени пред държавни и частни организации.

Писмен превод – това не е буквална замяна на дума с дума от един език на друг. Това е действие, което представлява вярно предаване от преводача на оригиналния смисъл на писмения превод в подходящ за четящите стил. Много хора знаят езици и малко от тях са истински преводачи, обучавани и придобили опит в областта на писмения превод в различни области – право, икономика, техника и технологии, маркетинг, реклама, медицина.

Ние, в Агенция за преводи и легализация Nu Colours извършваме разни видове писмен превод, както в електронен вид, при необходимост със спазването на първоначалното оформление на документа, така и заклети преводи (подписани от заклет преводач), разпечатани на наша бланка, така че да бъдат представени пред държавни и частни организации. А при нужда, можем да сканираме заклетия превод за вас!

Свържете се с нас за повече информация и безплатна консултация относто писмените и заклетите преводи!

Писмен превод
Писменият превод не е буквална замяна на дума с дума от един език на друг; Photo by Ashley West Edwards