Меню Затваряне

Преводи и легализация Nu Colours в социалните мрежи

Преводи и легализация Nu Colours в социалните мрежи

Социалните мрежи са изключително важен фактор в съвременния информационен свят. Те не подминават и сферата на бизнеса с преводи и легализация.

Преводи Nu Colours, паралелно с развитието на фирмения си сайт, бележи присъствие и в социалните мрежи.

Нашите доволни клиенти вече познават гугъл бизнес профила на Преводи Nu Colours, където събираме 5-звездни положителни отзиви!

По време на светлите рождественски празници стартира фейсбук страницата на Преводи Nu Colours – и там намираме все повече приятели, както клиенти, така и преводачи. А съвсем скоро направихме и собствена фейсбук група! Там гостите могат да пуснат обява, ако търсят независим преводач. Или колегите-преводачи да пуснат обява, за да предложат услугите си за писмен и устен превод.

А наскоро, покрай развитието на официалния ни уебсайт, Агенция за преводи и легализация Nu Colours се сдоби с акаунт в туитър и канал в телеграм!

Редовно пишем материали, свързани с легализация, устни и писмени преводи, заверки и други въпроси от областта в блога Business Fun Education.

Планираме създаването и на ютюб канал, където да пускаме интересна видео информация за преводаческия свят. Очаквайте новини!

Всички връзки на Агенция за превод и легализация Nu Colours към социалните мрежи можете да намерите при бутоните в главата и дъното на сайта.

Преводи и легализация Nu Colours в социалните мрежи
Преводи и легализация Nu Colours в социалните мрежи; Снимка: Christian Wiediger

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *